Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Сороконіжки Nike Tiempo

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою спочатку нові

Сороконіжки для футболу Найк - взуття, якому довіряють численні спортсмени всього світу. Україна також не є винятком – за статистикою, продукція бренду в нашій країні вважається найбільш продаваною. Багатошиповки приваблюють своєю універсальністю – вони дозволяють грати на будь-яких покриттях: твердій землі, штучній траві, натуральних газонах. Підходять моделі такого типу для спортивних занять у залах.

Сороконіжки Nike Tiempo оригінал

Серія Найк Темпо була представлена ​​світу ще 1994 року. З того часу взуття не сходить з піку популярності. Причин такого явища достатньо:

  1. класичний стильний дизайн;
  2. висока ефективність незалежно від погодних умов;
  3. комфортна посадка;
  4. ідеальний контроль м'яча, забезпечений унікальною технологією All Conditions Control;
  5. відмінна фіксація на нозі;
  6. різноманітність моделей – для всіх вікових категорій, віків та обох статей.

Серед пропозиції бренду – аматорське, напівпрофесійне та професійне футбольне взуття. Перша версія підходить новачкам, які тільки пізнають світ футболу, друга – практично для всіх, а третя призначена для інтенсивних ігор та високих постійних навантажень. Дуже зручні та безпечні зразки з посиленим носком, з верхом із ретельно виробленої натуральної шкіри (телячої чи кенгуру). Також компанія Nike розробила власну систему блокування вологості - це означає, що верх не поглинає вологу навіть під час гри під дощем.

Щоб шкіра ніг могла безперешкодно дихати, передбачений сітчастий шар на основі гідрофобної сітки. Купити сороконіжки Nike Tiempo досить вигідно, оскільки вони відрізняються вражаючою зносостійкістю.

Заслуговує на згадку і прошарок піни, характерна для найківських багатошиповок. Вона забезпечує амортизацію. Особливо ця властивість цінна на полях із покриттям із штучної трави. М'язи гарантовано не «забиватимуться». Гумова підошва напівпрофесійної версії оснащена круглими шипами, тому зчеплення із полем досить високе. Взуття Найк Темпо підходить гравцям-універсалам, які виступають на різних позиціях.

Для професійних сороконіжок характерна міцність – її посилює спеціально розроблений каркас на полімерній основі.

Аматорські моделі не мають гідрофобної сітки, але водопоглинання жорсткої шкіри та без використання сітки – мінімальне. До того ж, любителі грають на полі час від часу, і нога, швидше за все, не встигне спітніти – спортсмени-початківці зазвичай довго не тренуються.

Сороконіжки Найк Темпо від keeperia.com.ua

Інтернет-магазин пропонує українським спортсменам лише оригінальні моделі від офіційних представників бренду. У каталозі немає жодної підробки, на всі товарні партії є сертифікати якості. Вас приємно здивує різноманітність асортименту – у наявності всі розміри (шкала ЄВРО):

  1. дорослі – від 40 до 49,5;
  2. підліткові – від 27,5 до 40;
  3. жіночі – від 34,5 до 45;
  4. дитячі – від 16 до 27

Можна вибрати забарвлення на будь-який смак. Юні та сміливі гравці купують яскраві пари (сині). Але не менш привабливо виглядають стримані, суворі чорні тони з логотипом бренду, що помітно виділяється на загальному тлі.

Здійснюємо доставку по всій країні – Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса. Не важливо, в якому віддаленому населеному пункті ви живете – якщо там є поштові відділення, причин для відмови в доставці немає. Вибирайте оптимальну модель сороконіжок Найк – а ми доставимо вам її лише за кілька днів!

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
Вгору