Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Футзалки Nike Phantom

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою спочатку нові

Футзалки або нешиповані бутси увірвалися в спортивне життя стрімко та заслужено посіли лідируюче місце в пошуковику взуття для залу. Найкращі фахівці, що працюють на світові бренди, вдосконалюють технології, щоб кожна нова модель футзалок змогла здивувати споживача інноваційними знахідками.

І зовсім недосвідчені спортсмени, і ті, хто вважають себе професіоналами, постійно ставлять собі питання, як встежити за новинками у світі спортивного взуття? І як не пропустити ту модель, яка стане справжнім помічником вашим спортивним досягненням?

Один з безумовних лідерів на світовому ринку спортивного взуття є, звичайно ж, бренд Nike. Нешиповані бутси для залу цієї фірми легкі, виконані з високоякісного матеріалу і надійні. Оригінальні моделі футзалок Nike Tiempo підійдуть як шанувальникам зручної класики, так і сучасним поціновувачам зручної колодки. Любителям унікальних дизайнерських рішень у поєднанні з якісним матеріалом і прогресивними технологіями варто звернути увагу на футзалки Nike Mercurial.

Особливу увагу виробник приділив дитячій лінійці взуття, адаптувавши її під особливості організму, що розвивається, з урахуванням рекомендацій фахівців - ортопедів. Легкі, безпечні та надійні, це про дитячі футзалки Nike. При цьому втілені в життя найсміливіші дизайнерські рішення, що стосуються форми і колірної гами.

Футзалки Nike Phantom: особливості лінійки


Якщо ви бажаєте придбати високотехнологічне зальне взуття для професійної гри у футбол, то варто звернути увагу на лінійку Phantom. Це дійсно новий рівень сучасного і стильного спортивного взуття, що вийшло вперше на ринок у 2018 році і завоювало мільйони шанувальників, зокрема і серед футбольних професіоналів.

Усі інноваційні рішення останніх десятиліть об'єднані у футзалках Nike Phantom:

  1. Матеріал верху має різну текстуру. У зонах підвищеної ударонебезпеки використовується більш щільний. А в зоні контакту з м'ячем передбачена м'яка вставка. Сучасна безшовна еластична сітка надійно фіксує стопу і гомілку, водночас не сковує рухи та частково замінює довгу шнурівку, інтегрувавши її в асиметричну й коротшу.
  2. Амортизаційна підошва дає змогу розвивати максимальну швидкість без навантаження на стопу.
  3. Сучасний привабливий дизайн і різноманітна кольорова гама задовольнить запит будь-якого гуру моди.

Існує кілька моделей футзалок Nike Phantom, що відрізняються і верхом, і підошвою. Але об'єднує їх одне: надійність, комфорт і привабливість, які можна замінити одним ємним словом - прорив.

Футзалки Найк Фантом: розміри


Неоднозначність моделей доповнюється різноманітністю розмірів спортивного зального взуття. Спортсмени-початківці будуть приємно здивовані кількістю футзалок 33, 34, 35, 36 розмірів, у яких так зручно буде займатися улюбленим видом спорту в залі.

Різноманітність асортименту нешипованих бутс 37, 38, 39 розмірів задовольнять запити вибагливих старших школярів або не менш вибагливих, і особливо вибагливих спортивних жінок. Кожен володар ходового розміру 40, 41, 42, і 43 підбере собі футзалки з урахуванням власних смакових уподобань, запитів на якість і фінансових можливостей.

А щоб ніщо не затьмарило радість від придбання якісної пари оригінального спортивного взуття Nike, будь-який відвідувач онлайн-магазину може скористатися таблицею розмірів або проконсультуватися з менеджером по телефону.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
Вгору